Skriv ut

Skapa PDF

Solbräckegatan 18, Solbräcke

kungälv

Vi kan idag erbjuda er att vara med o utforma era nya lagerlokaler i Kungälv/Solbräcke.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 600 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

I Solbräcke norr om Kungälv uppförs en ny byggnad om totalt ca 600 m2, denna kommer innehålla 500 m2 lageryta med 6 m till tak o markportar. Till lokalen byggs även ett kontor med tillhörande personalutrymmen om ca 100 m2. Skulle det behövas mer yta för kontor så kan detta förläggas som en extra våning över kontoret på bv.

Övrigt

Övrigt: Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2014 så förmedlade vi 115 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Övrigt

Takhöjd: 6 m

Lokalen kan nås via: - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 600

Omgivning

Omgivning/natur: Solbräcke ligger norr om Kungälv, utmed E6. Avfarten till området är Rollsbomotet. Själva Solbräcke industriområde är ett snabbväxande industriområde, blandat med handel och industri/lager. Här finns även lunchrestaurang.

Kommunikationer: Buss från Kungälv går genom området, med ett par hållplatser på vägen.

Sökhjälp