Skriv ut

Skapa PDF

Solbräckegatan 14, Solbräcke

kungälv

Vi kan idag erbjuda er att vara med o utforma era nya lagerlokaler i Kungälv/Solbräcke.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

600 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

I Solbräcke norr om Kungälv finns idag en lokal om totalt ca 600 m2. Denna lokalen består idag av ca 500 m2 lageryta med 6 m till tak o markportar och ca 100m2 kontor samt personalytor. Skulle det behövas mer yta för kontor så kan detta förläggas som en extra våning över kontoret. Lokalen har idag två markportar och har en skiljevägg, som går att ta bort om så önskas. Dessa två ytor kan användas både som lager och verkstad. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Övrigt

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2015 så förmedlade vi 103 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Övrigt

Takhöjd

6 m

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 600

Omgivning

Omgivning/natur

Solbräcke ligger norr om Kungälv, utmed E6. Avfarten till området är Rollsbomotet. Själva Solbräcke industriområde är ett snabbväxande industriområde, blandat med handel och industri/lager. Här finns även lunchrestaurang.

Kommunikationer

Buss från Kungälv går genom området, med ett par hållplatser på vägen.

Sökhjälp