Lackarebäcks industriområde
| Mölndal

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 16

Trevligt och praktisk kontorslokal på andra våningen med bra läge i Lackarebäck, endast 10 min från city och utanför vägtull.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Kontor

  • Storlek:

    150 m²

  • Hyra:
Praktiskt kontor med fräscha ytskikt. Bra läge i Lackarebäck och härlig utsikt över Mölndal. Du kommer snabbt och smidigt ut på de stora lederna.
  • Total yta

    150 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flöjelbergsgatan 16

Våningsplan:

2

Antal rum:

3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Lackarebäcks Industriområde är ett strategist område för kontor och liknande verksamhet. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Närservice:

Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd. Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området.

Kommunikationer:

Buss 771 precis intill fastigheten och fem minuters promenad till hållplatsen Lana där bl a spårvagn 2 och 4 stannar.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Flöjelbergsgatan 16

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör