Skriv ut

Skapa PDF

Hemvärnsgatan 15, Solna strand

solna

Rumsindelad lokal som går att öppna upp efter kundens önskemål. Mycket bra kommunikationer med Solna strands tunnelbanestation strax intill.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 324 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1972

Renoveringsår

2004

Våningsplan

5 av 10

Planlösning

Härlig rumsindelad lokal med fönster åt tre väderstreck. Stort och rymligt pentry/loungeyta. Lokalen är idag en del av en tvåplanslösning men kan separeras till ett plan. Vi anpassar lokalen tillsammans med nästa hyresgäst.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 324

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Övrig information

Övrigt

I fastigheten finns gym, innebandyhall och omklädningsrum. Möjlighet finns även att boka personlig tränare.

Länkar

Sökhjälp