Skriv ut

Skapa PDF

Flöjelbergsgatan 1, Lackarebäcks industriområde

mölndal

Yteffektiva kontor i Södra Porten med bra läge och god standard.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 481 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Södra Porten är ett område som präglas av hög servicegrad och effektiva lokaler. De goda kommunikationerna och närheten till såväl Göteborgs centrum som Mölndals centrum och Landvetter flygplats borgar för enkelhet. Lokalerna håller en god teknisk standard avseende ventilation och kyla och planlösningen ger en hög effektivitet utan att göra avkall på ljus och atmosfär. Lokalerna finns på plan 1-5. I fastigheten finns gemensam bemannad reception och ett konferenscenter med möjlighet att hyra konferensrum i varierande storlek. Här finns dessutom en bio/hörsal med ca 160 platser.

Utförande

Våningsplan

5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 481

Omgivning

Omgivning/natur

Lackarebäcks Industriområde är ett strategist område för kontor och liknande verksamhet. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Närservice

ISS Facility Services finns etablerade i fastigheten och tillhandahåller det mesta ert kontor behöver såsom t.ex. städning, posthantering eller telefoni-och receptionstjänster. Ett flertal lunchrestauranger finns i och omkring området.

Kommunikationer

Till Lackarebäck tar man sig enkelt från alla väderstreck. Som granne med E6:an kan ni välja på egen bil, lokaltrafik eller varför inte ta cykeln fram till dörren. Utanför entrén stannar buss 771 vars ändhållplatser är Frölunda torg via Mölndals station samt Nils Ericsons Terminalen. Till Landvetter flygplats tar det ca 15 minuter med bil.

Sökhjälp