Skriv ut

Skapa PDF

Stockholmsvägen 37, Upplands Väsby

upplands väsby

Butik/Lager & kontor ca 830 - 1 691 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

830 - 1 691 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuder vi en ny lokal för Butik/Lager med egen lastkaj, bra kontors & personalutrymmen. Bästa skyltläge i InfraCity nära E4:an mot Arlanda! Takhöjden är 4,8-5,3m och bärigheten är 1000 kg/m2. Var med och påverka utformningen av din nya Butik/Lager!

Planlösning

Utförande

Övrigt

Takhöjd

4,8 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 830 1 691

Omgivning

Omgivning/natur

InfraCity, en komplett företagspark med internationell karaktär. Strategiskt beläget invid E4:an mellan Arlanda och Stockholm med bästa skyltläge. Nu även i en ny expansionsfas, Bauhaus har byggt nytt varuhus på 16 000 kvm även Max har öppnat sin nya anläggning, direkt vid porten till området.

Närservice

I området finns bl a hotell med ca 350 rum, varav ca 30 är för långtidsboende, mässhall om ca 3500 kvm, konferenscenter med allt från sammanstädesrum till hörsal för 450 personer, butiker, gym och många trevliga restauranger. I området sitter InfraCity´s egen förvaltnings organisation, allt för att snabbt avhjälpa eventuella problem. Ett utbyggt säkerhetstänkande finns i området, med områdesbavakning dygnet runt av vaktbolag som även är hyresgäst i området. Coore Service kan erbjuda all tänkbar hjälp avseende service inom de flesta områdena.

Kommunikationer

Läget vid E4 är mycket tidsbesparande. Från InfraCity tar det bara drygt 10 minuter till Arlanda. Till city i Stockholm är det 22 km motorväg. Pendeltåg (ca 30 min till Stockholm C) och täta bussförbindelser i alla riktningar för livet enkelt för dem som vill åka kollektivt till jobbet. Utbyggnad av både pendeltrafik och vägnät gör att InfraCity är lätt tillgängligt. Nytt från och med i år, är direktbussen 565 X mellan Cityterminalen och Infra City/Upplands väsby. Bussen går direkt mellan Cityterminlaen (utgång 19), InfraCity och Johanneslund måndag till fredag klockan 7.20, 7.40, 8.00 när du ska till jobbet och 16.35, 17.05, 17.25 när du ska hem. RESAN TAR MINDRE ÄN 30 MIN!

Dokument

Sökhjälp