Bokgatan 54

Norra Sofielund , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

147 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal intill Möllevångstorget!

Nu finns chansen att hyra en mycket fin kontorslokal med nya ytskikt. Lokalen erbjuder öppen yta, personalutrymmen, 2 st hwc varav den ena med dusch och förråd. Lokalen har 3 st entréer och ligger i två vädersträck. Lokalen är ej lämplig för Café/Restaurangverksamhet/livsmedelsbutiks.

Ytor

  • Total yta:

    147 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Trevnaden

Byggår:

2014

Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Sofielund ligger norr om Lönngatan mellan Nobelvägen och Lantmannagatan. Bebyggelsen består till stor del av flerbostadshus byggda mellan 1910 och 1938 och har därefter renoverats vid ett par tillfällen. Anmärkningsvärt för Norra Sofielunds fastigheter är att nästan alla byggnader har fyra våningar. Norra Sofielund gränsar till Möllevången. I området kan man hitta flera småbutiker, jouraffärer, restauranger och pizzerior.

Kommunikationer

Buss stannar på olika ställen runt Norra Sofielund. Det är lätt och nära att cykla till centrala Malmö och välskötta cykelbanor förbinder stadsdelen med resten av stan. Det tar ungefär 15-20 minuter att promenera till centrum i rask takt. På 10 minuters promenad når du Södervärn med goda bussförbindelser samt Triangelns tågstation.
Bokgatan 54

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB