Skriv ut

Skapa PDF

Eurostop Arlandastad, Eurostop Arlandastad

sigtuna

Kontorslokal belägen i Eurostop Arlandastad med endast 5 minuter till Arlanda flygplats och goda busskommunikationer till centrala Stockholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 196 m²
Tillträde: Enligt ÖK
Karta

Information

Utförande

Byggår

1992

Våningsplan

2 av 3

Antal rum

2, anpassningsbart

Planlösning

Mycket ljus och luftig lokal med högt i tak. Helt öppen planlösning som ger stora möjligheter till anpassning där hyresgästen har stor påverkan på utformingen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 196

Ekonomi

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser finns att hyra i garaget. Utmärkta parkeringsmöjligheter i anslutning tillköpcentret, och det är mycket enkelt att åka hit

Närservice

Stort utbud av butiker och service

Kommunikationer

Buss

Skyltläge

Utmärkt skyltläge mot E4:an

Vägbeskrivning

E4 norrut mot Arlanda. Ligger 3 minuter från flygplatsen

Övrig information

Övrigt

Eurostop Arlanda ligger ett stenkast från Arlanda flygplats. Du, dina medarbetare, kollegor och kunder tar sig enkelt hit med pendeltåg, buss eller bil. Med direktförbindelser till fler än 160 destinationer är Arlanda flygplats centralt placerad i Skandinavien. Arlanda är också en logistisk mittpunkt både för lokala och globala företag som arbetar med norra Europa. Med kontor i Eurostop Arlanda har du nära till hela världen. Du arbetar i ett modernt köpcentrum där du enkelt och bekvämt klarar av dina vardagsbestyr. Här finns lunchrestauranger, butiker och service.

Sökhjälp