Bokgatan 58

Norra Sofielund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

44 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Mindre butikslokal, ca 44,5 kvm.

Nu finns chansen att hyra en mindre butikslokal med trevligt ljusinsläpp. Lokalen erbjuder öppen butiksyta, pentry och HWC.

Övrig information

Övrigt:

http://www.mkbfastighet.se/templates/NewApartmentsProject.aspx?id=243053.

Ytor

  • Total yta:

    44 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2014

Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Sofielund ligger norr om Lönngatan mellan Nobelvägen och Lantmannagatan. Bebyggelsen består till stor del av flerbostadshus byggda mellan 1910 och 1938 och har därefter renoverats vid ett par tillfällen. Anmärkningsvärt för Norra Sofielunds fastigheter är att nästan alla byggnader har fyra våningar. Norra Sofielund gränsar till Möllevången. I området kan man hitta flera småbutiker, jouraffärer, restauranger och pizzerior.

Kommunikationer

Buss 3, 5 och 8 stannar på olika ställen runt Norra Sofielund. Med ringlinjen, buss 3, åker du till alla ställen i centrala Malmö. 5:an kör mellan Kroksbäck och Kvarnby, medan 8:an trafikerar sträckan Centralen-Kastanjegården. Det är lätt och nära att cykla till centrala Malmö och många trygga och välskötta cykelbanor förbinder stadsdelen med resten av stan. Det tar ungefär 15-20 minuter att promenera till centrum i rask takt.
Bokgatan 58

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB