Skriv ut

Skapa PDF

Garnisonsgatan 25, Berga

helsingborg

Kontorslokal på ca 725 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 725 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal på ca 725 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Lokalen ligger på plan 2 med hiss och i fastigheten finns fiberanslutning samt kyla. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Utförande

Våningsplan: 1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 725

Omgivning

Omgivning/natur: Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg.

Närservice: Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer: Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Sökhjälp