Skriv ut

Skapa PDF

Lilla Garnisonsgatan 31, Berga

helsingborg

Kontorslokal på Berga uthyres! Trevligt kontor på ca 500 kvm med högt i tak med bra placering på industriområdet Berga i norra Helsingborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 500 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal på Berga uthyres! Trevligt kontor på ca 500 kvm med högt i tak med bra placering på industriorådet Berga i norra Helsingborg. Kontorslokalen ligger på andra våningen med hiss. I anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter. Fastigheten har bra skyltläge. I fastigheten finns det stadsnät. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Utförande

Våningsplan: 1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 500

Omgivning

Omgivning/natur: Lokalen ligger på industriområdet Berga i norra Helsingborg.

Närservice: Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Kommunikationer: Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Sökhjälp