Skriv ut

Skapa PDF

A Odhners gata 7, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Kontorslokal i Högsbo med möjlighet att utforma lokalen efter egna önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 450 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal om totalt ca 450 m2 på plan 4 i Svarta Diamanten i Högsbo. Här finns möjlighet att utforma en lokal efter egna önskningar och behov! Hör av dig till oss på Relier för mer information!

Utförande

Våningsplan

4

Övrigt

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2014 så förmedlade vi 115 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 450

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Sökhjälp