Skriv ut

Skapa PDF

Vretenvägen 10, Solna strand

solna

Nyrenoverad, ljus och mycket trevlig kontorslokal i entréplan. Bra läge med tunnelbana och flertalet restauranger runt knuten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 186 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1963

Renoveringsår

1996

Planlösning

Delvis rumsindelad kontorslokal i entréplan.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 186

Omgivning

Omgivning/natur

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Närservice

Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger, varav en ligger i fastigheten. I området finns även mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Här finns även pressbyrå, frisör och ett nytt fräscht gym i strax intill. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Länkar

Sökhjälp