Skriv ut

Skapa PDF

Murmansgatan 119, Segevång

malmö

Ljust kontor beläget på våning 3. Fina ytor och i dagsläget öppen planlösning. Parkering på gården!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 560 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta kontor i Hus 1 men med separat entré från sidan. Detta är ett smart läge där man har förmånlig hyra och läget gör dessutom så att man slipper onödiga bilköer och dyr parkering. Lokalen erbjuder i dagsläget till stor del öppen yta samt naturligtvis konferensrum. Pentryt ligger i mitten av lokalen och blir en en naturlig samlingsplats för de anställda vid lunch. Fastigheten håller även på att bygga en ny lunchpoint där goda lunchalternativ kommer att finnas för den som inte har medhavd lunch. Kontoret erbjuder i dagsläget till största delen öppen planlösning. Här sitter ni smart och slipper alla bilköer inne i stan. Bra skyltläge för er verksamhet om det önskas. Välkommen att boka visning!

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Öppen planlösning med stort ljusinsläpp från olika håll.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 560

Omgivning

Omgivning/natur

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice

Närmsta köpcentra är Entré som erbjuder gott om restauranger, butiker, gym och frisör.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anlsutning till Malmös norra utfart som leder till inre -och yttre ringvägen på bara någon minut. Buss från Värnhemstorget och Centralstationen.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är utrustad med hiss direkt från markplan.

Sökhjälp