Skriv ut

Skapa PDF

Mobilv 8-10, Brunnshög

lund

615 kvm öppen planlösning och ljusa ytskikt i nya Mobile Heights Center.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 20 - 5 000 m²

Karta

Information

Beskrivning

Mobile Heights Center erbjuder många lokalmöjligheter. Allt från en enstaka kontorsplats till tusentals kvadratmeter kontor. Hyr ett helt våningsplan. Ett typiskt våningsplan omfattar cirka 615 kvm öppen planlösning. Lämpligt för 40-50 arbetsplatser. Då finns det även plats för mötesrum, mindre samtalsrum, paus- och pentryyta samt konferensrum och ett mindre förråd. Genomgående ljusa ytskikt med vita väggar och grå linoleummatta. Lokalen har gott om fönster med ljusinsläpp från två håll vilket ger en ljus och luftig atmosfär.  Det finns även möjlighet att rumsindela hela eller vissa delar av ett våningsplan. Eller varför inte flera?Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. Vi bygger ett nytt kontorshotell med inflyttning 2014.För enmansföretaget, det mindre företaget eller filialen kan kanske kontorshotellet vara en lösning. Just nu bygger vi ett helt nytt kontorshotell med planerad öppning vid halvårsskiftet 2014. Här hyr man en eller flera arbetsplatser eller rum samt får kringservice, kaffe och reception på köpet.

Utförande

Byggår: 1999

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 5 000

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger i området som vi kallar Brunnshög. Den är profilerad som Mobile Heights Center och erbjuder lokaler för innovativa och utvecklingsinriktade företag. Här finns lokaler anpassade för allt från start-ups till giganter.

Parkeringsmöjligheter/garage: God tillgång till parkeringsplatser runt fastigheten.

Närservice: I fastigheten finns kaffebar, restaurang samt flera öppna mötesplatser. MHC Workspace är en kontorshotellslösning som ligger centralt i fastigheten. MHC Meetings är konferensverksamheten som erbjuder mötesmöjligheter för 8-150 personer.

Kommunikationer: Fastigheten ligger välexponerad i anslutning till E 22. Lundalänken med snabb och modern förbindelse till Lund, Malmö och Köpenhamn underlättar kommunikationen. Flygbussar går direkt till Sturup och tar cirka 45 minuter.

Sökhjälp