Skriv ut

Skapa PDF

Mobilv 8-10, Brunnshög

lund

615 kvm öppen planlösning och ljusa ytskikt i nya Mobile Heights Center.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 20 - 5 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mobile Heights Center erbjuder många lokalmöjligheter. Allt från en enstaka kontorsplats till tusentals kvadratmeter kontor. Hyr ett helt våningsplan. Ett typiskt våningsplan omfattar cirka 615 kvm öppen planlösning. Lämpligt för 40-50 arbetsplatser. Då finns det även plats för mötesrum, mindre samtalsrum, paus- och pentryyta samt konferensrum och ett mindre förråd. Genomgående ljusa ytskikt med vita väggar och grå linoleummatta. Lokalen har gott om fönster med ljusinsläpp från två håll vilket ger en ljus och luftig atmosfär.  Det finns även möjlighet att rumsindela hela eller vissa delar av ett våningsplan. Eller varför inte flera?Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. Eller mindre ytor på kontorshotelletFör enmansföretaget, det mindre företaget eller filialen kan kanske husets kontorshotell vara en lösning.  Här hyr man en eller flera arbetsplatser eller rum samt får kringservice, kaffe och reception på köpet.

Utförande

Byggår

1999

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 5 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i området som vi kallar Brunnshög. Den är profilerad som Mobile Heights Center och erbjuder lokaler för innovativa och utvecklingsinriktade företag. Här finns lokaler anpassade för allt från start-ups till giganter.

Parkeringsmöjligheter/garage

God tillgång till parkeringsplatser runt fastigheten.

Närservice

I fastigheten finns kaffebar, restaurang samt flera öppna mötesplatser. MHC Workspace är en kontorshotellslösning som ligger centralt i fastigheten. MHC Meetings är konferensverksamheten som erbjuder mötesmöjligheter för 8-150 personer.

Kommunikationer

Fastigheten ligger välexponerad i anslutning till E 22. Lundalänken med snabb och modern förbindelse till Lund, Malmö och Köpenhamn underlättar kommunikationen. Flygbussar går direkt till Sturup och tar cirka 45 minuter.

Sökhjälp