Skriv ut

Skapa PDF

Elektronikhöjden 6

järfälla

Lokaler för lättlager och distribution från ca 400 kr/kvm/år (exkl. moms). 400m² upp till 3 300m².

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 400 - 3 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med sitt utmärkta kommunikationsläge intill E18 och närhet till både PostNord och UPS lämpar sig lokalerna utmärkt som lätt/plocklager och distribution. Här finns stora möjligheter för hyresgästen att själv påverka sitt hyresförhållande. Oavsett om ni är det lilla företaget som behöver stor flexibilitet och önskar växa in i lokalerna på sikt eller om ni söker en korttidslösning för verksamheten så kan vi hjälpa dig. Lokalen ligger på plan 1. Det finns ingen direktaccess/port in i lokalen men ytan nås genom två gemensamma lastkajer på markplan och en servicegång på ca 100 meter med varuhiss till plan 1, se bifogad ritning. Takhöjden är ca 2,7 meter och golvbärigheten ca 300 kg/kvm. Om ni vill bygga kontorsrum, pentry, toaletter (idag finns det toaletter i trapphusen) tillkommer det som tillägg på hyran. Möjlighet finns att hyra lokaler från ca 400 kr per kvadratmeter och år (exkl. moms). Fiber finns draget till fastigheten, dock åligger det hyresgästen att ombesörja dragning till lokalen.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 400 3 300

Omgivning

Kommunikationer

Till Elektronikhöjden tar man sig enkelt med bil både via E18 och E4:an. Med allmänna kommunikationer tar det knappt en halvtimme att ta sig från Skrivarfabriken till T-centralen.

Vägbeskrivning

För visning ring till vaktmästaren: Elektronikhöjden vaktmästare: 073-0261917 Går till bla Krister som finns på plats och visar.

Dokument

Sökhjälp