Skriv ut

Skapa PDF

Bultvägen 4, Ljungarum

jönköping

Lagerlokal med stora portar i centraltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 515 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I centrala ljungarum finns nu en fin lagerlokal om 515 kvm med betonggolv och två stora portar diagonalt i markplan hyresledig. Lokalen är utrustad med lunchrum samt med wc och dusch. Portarna har måtten B:4xH:3,58m. Området kan bli helt inhägnat om krav på hög säkerhet ställs.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 515

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer affärer, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ finns inga hinder. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl finns även goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Busslinje 25 som trafikerar sträckan går 150-200 m från fastigheten. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp