Skriv ut

Skapa PDF

Skalholtsgatan 9, BV, Kista

kista

Välkommen in på Skalholtsgatan 9. Här samlas fler företag kring en fin ljusgård och mötescenter. Gott om parkeringsplatser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 345 m²
Karta

Information

Beskrivning

Öppen planlösning med stort härligt ljusinsläpp och generös ljusgård. Representativ entré och egen restaurang i fastigheten. En generös takhöjd som skapar rymd i kontoret. Väl anpassad för "aktivitetsbaserad" planlösning. Trevlig loungeyta för kunderna. Fastigheten ligger ut mot Kistavägen och det är lätt att ta sig till och från arbetet. Exempel på Goda Grannar i huset: Huawei, Norpe AB (fd Viessmann), Zetup, Reformtech.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 345

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY - Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv, akademi och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfte att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnelbanan tar det 8-10 minuter att promenera. Flera busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen Helenelund. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Länkar

VR - SE LOKALEN I 360°-VY

Sökhjälp