Skriv ut

Skapa PDF

Bergslagsvägen 9, Centrum

finspång

Restaurang & Café som med sitt centrala läge ändå kan erbjuda lugn och fin miljö. Plats för ca 215 gäster + uteservering. Fullständiga rättigheter.

Fakta

Bransch

Restaurang/Café

Pris

795 000 kr

Omsättning

2 100 000 kr

Antal anställda

4

Kommun, område

Finspång, Centrum

Karta

Information

Beskrivning

Restaurangen har ett perfekt läge mitt i centrum vid torget. Den ligger på 2-plan (hiss finns) i mycket fräscha lokaler med fin utsikt både från restaurang och från café. Det finns två separata kök, ett för restaurangen och ett för caféet. Serveringsutrymmena kan vara gemensamma. Mindre kontor och personalutrymme . Både restaurang och café är mycket välutrustade. I restauranglokalen ryms ca 170 gäster och i cafédelen ryms ca 45 gäster + uteservering. Under luncher har serverats upp mot ca 150 gäster samtidigt. De yttre utrymmet har stora panoramafönster som ger ett fantastiskt ljust och inbjudande intryck. Till restaurangen hör också en stor uteservering (ca 250 kvm) i direkt anslutning till det yttre utrymmet. Det är en terrass som ligger ca 4 m över gatuplanet, delar av den är stenlagd och resten består av gräsmatta med träd. Lugn och fin miljö med utsikt över hela centrum utan att gästerna behöver störas av trafik. Här kan beredas plats för 150 gäster inom inhägnat område. Lokalerna är utmärkt lämpade för bokning av olika festarrangemang. I nära anslutning till restaurangens baksida finns ett parkeringsdäck. Cafédelen kan ev hyras ut eller drivas separat. Serveringstillstånd finns för alla serveringsutrymmen inkl uteserveringen. Stor potential och utvecklingsmöjligheter att driva restaurangen mot egen specialitet.

Utförande

Bransch

Restaurang/Café

Startår

2012

Antal anställda

4

Utrustning som medföljer

Fullständig restaurangutrustning

Verksamhet

Restaurang med fullständiga rättigheter samt café med uteservering. Plats för ca 215 gäster + uteservering

Ekonomi

Pris

795 000 kr

Omsättning

2 100 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Idag används restaurangen i huvudsak som lunchrestaurang. Lokalen är en hyreslokal. Hyra 364 500 kr/år inkl värme och varmvatten. Antal anställda: 2 heltid och 2 deltid

Sökhjälp