Skriv ut

Skapa PDF

Köpmannagatan 6, Centralt

åhus

En känd restaurangfastighet i centrala Åhus. Nuvarande ägare har drivit restaurang i 17 år Mycket bra läge invid Åhus huvudgata med 150 m till hamnen.

Fakta

Typ av fastighet till salu

Bostad, Butik, Övrigt

Pris

3 350 000 kr. Snabbt tillträde kan ordnas!

Storlek

185 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse, möjlig

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten som inrymmer restaurang Asien är till salu. Alla restauranginventarier medförljer köpet. Möjlighet att fortsätta att servera det Asiatiska köket eller lägga om inriktning. Fulla rättigheter och fastigheten uppfyller alla krav för matservering.

Utförande

Planlösning

Rumsbeskrivning på entréplan om ca 185 m². Innanför den trevliga entrén i form av en glasveranda finns en hall. rakt fram finns två toaletter, varav den ena handikappsanpassad. Restaurangens matsal är sedan ett stort rum med högt till tak. I matsalen finns en bar och en avdelning med spelmaskiner. Innanför ett par svängdörrar finns köket. Köket är cirka 55 kvm. För er som är intresserade av detta försäljningsobjekt, kan en inventarielista med alla maskiner erhållas. Kontakta mäklaren! Maskinella utrustningen i köket är cirka 17 år gammal. Allt fungerar! Innanför köket finns ett varuintag, kylrum, rensrum. Från varuintaget leder en trapp upp till andra våningen som innehåller två omklädningsrum med dusch och wc. Kontorsrum och ventilationsrum. Restaurangdelen har högt till tak. Taket kan sänkas, då erhåller man en mycket större ovanvåning! Med ingång utifrån finns ett soprum. En trapp leder ner till källaren med värmeanläggning. Utanför restaurangen finns uteservering och parkering.

Övrigt

Övrigt

Kontakta mäklaren för mer information och för att boka tid för visning.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

1929

Renoveringsår

Senaste renoveringen i slutet av 1990-talet

Grund

Torpargrund och delvis källare

Stomme

Tegel

Bjälklag

Trä

Fasad

Tegel

Tak

Plåt

Fönstertyp

Isolerglas

Ventilation

Godkänd restaurangventilation

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning

Luft / vatten

Yta

Övrigt 185m²

Ekonomi

Pris

3 350 000 kr. Snabbt tillträde kan ordnas!

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering på tomten

Länkar

Sökhjälp