Skriv ut

Skapa PDF

Djäknegatan 20, Centrum

malmö

Butik i vältrafikerat läge med mycket goda skyltmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 57 - 114 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1967

Våningsplan

1

Planlösning

Vi erbjuder en ledig lokal att hyra med god synbarhet och skyltmöjligheter, i ett attraktivt läge alldeles nära korsningen Djäknegatan/Baltzarsgatan. Butiken ligger på gatuplan med bra skyltfönster ut mot Djäknegatan och effektiv butiksyta om 57 kvadratmeter. I källarplan finns ytterligare 57 kvadratmeter för till exempel personalutrymme, kontor eller lager, med direkt utgång till anslutande garage.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 57 114

Omgivning

Omgivning/natur

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns det möjlighet att hyra garageplatser för ca 1200 kr/mån. P Malmö har hand om skötseln och hanteringen av garaget. De står även för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget finns hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.

Dokument

Sökhjälp