Skriv ut

Skapa PDF

Djäknegatan 20, Centrum

malmö

Butik i vältrafikerat läge med bra skyltmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 57 - 114 m²

Karta

Information

Utförande

Byggår: 1967

Våningsplan: 1

Planlösning: Butikslokalens placering nära korsningen Djäknegatan/Baltzarsgatan ger god synbarhet och skyltmöjlighet. Det finns ett stort dagligt flöde av förbipasserande i bil och till fots. Effektiv butiksyta i gatuplan på 57 kvm med bra skyltfönster mot Djäknegatan. I källarplanet finns 57 kvm personalutrymme/lager/kontor med direkt utgång till garaget.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 57 114

Omgivning

Omgivning/natur: Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage: I fastigheten finns det möjlighet att hyra garageplatser för ca 1200 kr/mån. P Malmö har hand om skötseln och hanteringen av garaget. De står även för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget finns hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer: På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.

Dokument

Sökhjälp