Solna strand
| Solna

Favorit Dela

Vretenvägen 10

Ljus hörnlokal med generös takhöjd i attraktivt läge!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  323 m²

 • Hyra:
 • Total yta

  323 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Smultronet 2

Byggår:

1963

Renoveringsår:

1996

Planlösning:

Flexibel lokal med stora möjligheter att utformas efter önskad planlösning. Egen entré, ljusa lokalytor och högt i tak är några exempel som är utmärkande för lokalen. Ytorna passar utmärkt för alla typer av verksamhet, där de lätt kan anpassas till kontor, showroom eller butiksverksamhet.


Omgivning

Omgivning/natur:

Solna strand är strategiskt företagsområde med bra kommunikationer. Både närhet till handel och övrigt serviceutbud samt sköna promenadstråk utefter vattnet gör läget mycket behagligt.

Närservice:

Flera lunchrestauranger, ett bageri, Pressbyrån och bensinmack finns i området. En restaurang och en sushibutik finns mitt emot fastigheten. Träningsmöjligheter finns i fastigheten. Övrigt serviceutbud i form av handel, apotek och bankkontor finns på bekvämt gångavstånd i Sundbybergs centrum. Även Solna centrum är endast 10 minuters promenad bort.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med Vretens tunnelbanestation endast någon minut bort. Sundbybergs pendeltågsstation nås efter cirka 10 minuters promenad och ett flertal busslinjer trafikerar området. För den som väljer bilen nås enkelt Huvudsta- och Frösundaleden som ansluter till E4 och E18.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Aspe

Uthyrare

Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se

0739 VISA NR 0739-16 10 80

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Vretenvägen 10