Skriv ut

Skapa PDF

Skalholtsgatan 10

kista

Variernade planlösning med stora möjligheter att påverka utformning i ljus och fräsch miljö på lugn återvändsgata.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 4 200 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten erbjuder en mix mellan enskilda kontor och öppet landskap med flertalet konferensrum i varierande storlekar. I mitten av fastigheten är det ljusgårdar vilket skapar en öppen och ljus känsla mellan våningarna. Genomgående fräscha ytskikt i hela fastigheten. I entrén möts du av en stor välkomnande receptionsyta med möjlighet till spontana möten i den anslutande loungen. I fastigheten finns flertalet pentrys och även två stora matsalar som även fungerar som mötesplatser. I källaren finns ett garage med ett 50-tal platser och direkt anslutning till fastigheten ytterliggare ca: 30 parkeringsplatser. Varumottagning finns som med lätthet nås med lastbil.

Utförande

Planlösning

Mixad planlösning. Med både öppna ytor och cellkontor. Ljusgårdar på båda sidor av huset ger ett härligt ljusinsläpp. Fastigheten har två entrer varav den ena är utrustad med en reception med en lounge-del som uppmuntrar till sponatana möten.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 4 200

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorsfastighet belägen i utkanten av centrala Kista, med bra skyltläge utmed Kymlingelänken och nära påfarten till E4.

Närservice

All tänkbar närservice finns i Kista Galleria på 10 min. promenadavstånd.Oerhört stort utbud av lunchrestauranger, snabbmatställen, caféer i Kista Galleria.

Kommunikationer

10 min. promenadavstånd till T-bana Kista samt bussförbindelser till andra delar av norra Stockholm. Snabb access med bil till påfart E4.

Sökhjälp