Gasverksgatan 2

Centrum , Lund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

205 - 1 250 m²

Hyra

Tillträde

2023-09-01

Beskrivning

  • Kontor

Nybyggnation i centrala Lund. Lokaler för kontor och centrumverksamhet med ytor upp till 1.250 kvm. Färdig för inflyttning September 2023.

Terassen är vår modernaste fastighet i centrala Lund. 

Huset håller högsta miljöstandard med låg energiförbrukning och miljövänligt tänk i hela designen. Kvalitativa materialval både exteriört och interiört samt modernaste teknik i husets alla faciliteter.

Övrig information

Övrigt:

Lokalerna är fördelade över 5 våningar med utrymmen på 205-322 kvm per våningsplan. Våning 1 har tillgång till ett stort fint atrium/samlingssal på ca 80 kvm och en stor trevlig uteterass där personalen kan njuta fikat. De högre våningarna har en härlig utsikt mot klosterkyrkan och tågstationen i norr och mot stadsparken i söder. Våning 2-4 har stor balkong med utsikt mot innergården. Balkongen på våning 5 har utsikt norrut mot stadens centrum. Huset har även en terass högst upp med utsikt över hela centrum som är tillgänglig för alla hyresgäster i huset för allt från kundtillställningar till vardagens "lunch with a view". Lokalerna är utrustade med handikappsvänlig hiss, senaste teknik för datakommunikation, passagesystem, intercom för mottagning av besök, pentry med kokvrå och kylskåp, handikappsvänliga toaletter, förrådsutrymmen samt städhörna. Möjlighet att hyra extra förrådsutrymmen i källaren samt garage-platser i anslutning till huset finns.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 205 1 250

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2023-09-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gasverket 6

Byggår:

2022

Våningsplan:

1 av 5

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsparken ligger på 5 minuters promenadavstånd. Ta ett promenadmöte i parken ist för att trängas i ett konferensrum.

Företag i närheten:

I huset finns företag inom rekryteringstjänster, IT och medicinsk forskning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten har ett eget skyddat garage med både bil och cykelplatser i källaren. Emera AB har även ett avtal med ett skyddat garage inom 1 minuts promenadavstånd där man kan hyra kompletterande p-platser till ett förmånligt pris.

Närservice:

Centrums breda utbud av restauranger, barer, cafeer, post, butiker och närlivs finns inom ett par minuters promenadavstånd.

Skyltläge:

Möjlighet till skyltexponering finns på fastigheten

Kommunikationer

Fastigheten ligger på 3 minuters promenad avstånd till Lunds centralstation med både tågförbindelser och regionsbussar. Alla stadsbussar passerar området med hållplats inom ett par minuters promenadavstånd.
Gasverksgatan 2