Skriv ut

Skapa PDF

Banvaktsvägen 22, Hagalund

solna

Ljus trevlig labblokal med närhet till Karolinska Institutet. Goda förutsättningar för ventilation, renrum och i övrigt anpassade ytor för klinisk ver.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 50 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1945

Våningsplan: 2 av 3

Planlösning: Lokalen har bra logistik med en varuhiss som går rakt in i lokalen. Det finns även lageryta i anslutning till lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 50

Omgivning

Omgivning/natur: Företagsområde med strategiskt läge i närheten av Karolinska.

Närservice: Det finns ett ett par lunchrestauranger i området och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk som sommartid har en trevlig uteservering finns i närheten. Övrig service finns i på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer: Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Solna centrum och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Länkar

Sökhjälp