Skriv ut

Skapa PDF

Rosenlundsgatan 29C, Södermalm

stockholm

Lokalen med två våningsplan ligger högst upp i huset med öppen planlösning och ger många möjligheter till nytänkande när det gäller arbetsplatser.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

1 075 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten ligger i korsningen Rosenlundsgatan/Magnus Ladulåsgatan och består av två äldre byggnader och en nybyggd del. Fram till 1960 pågick här tillverkning av mekaniska och elektriska maskiner. I området finns Stockholm Design District, ett kluster av företag inom design, möbler och textil. Men du blir även granne med en del spelföretag och digitala uppstickare. Garage och cykelparkering finns i huset.

Planlösning

Utförande

Övrigt

Övrigt

Industrikänsla med vackra takfönster och mycket ljusinsläpp.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 075

Omgivning

Omgivning/natur

Södermalm är Stockholms kreativa stadsdel med både modern och avslappnad storstadspuls. Du sitter endast några kvarter från både Hornsgatan och Mariatorget. Grönområdet Tantolunden och Årstaviken ligger nära och erbjuder perfekta möjligheter för träning och promenader.

Närservice

På Södermalm finns allt du behöver i form av service. I närheten finns gym, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker och apotek.

Kommunikationer

Södra station med pendeltåg ligger nära och tunnelbanans röda linje med stationerna Mariatorget, Medborgarplatsen och Skanstull. Från 2017 är även Citybanan ett alternativ. Flera bussar passerar direkt utanför huset. Gång- och cykelvägar finns utanför och sträcker sig till och från city.

Sökhjälp