Skriv ut

Skapa PDF

Banvaktsvägen 22, Hagalund

solna

Ljus och trevlig labblokal med närhet till Karolinska Institutet. Möjlighet att hyra från 20 kvadratmeter upp till 1 000 kvadratmeter.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

20 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1945

Planlösning

Goda förutsättningar för ventilation, renrum och i övrigt anpassade ytor. Lokalen har bra logistik med en varuhiss som går rakt in i lokalen.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 20

Omgivning

Omgivning/natur

Företagsområde med strategiskt läge i närheten av Karolinska Institutet.

Närservice

Det finns flera lunchrestauranger i området samt ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. Övrig service finns i på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Länkar

Sökhjälp