Skriv ut

Skapa PDF

Garnisonsgatan 10, Berga

helsingborg

Prima kontor med fantastiskt skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 490 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal på ca 1 100 kvm i två plan. Fastigheten har en trevlig ljusgård med en centralt placerad trappa som binder ihop våningsplanen på ett fint sätt och fungerar utmärkt som informell mötesplats. Stora möjligheter att skapa inspirerande och kreativa arbetsplatser, med såväl tysta arbetszoner som öppen planlösning med ändamålsenliga mötesrum. Bra parkeringsmöjligheter.

Utförande

Byggår: 1980

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 490

Omgivning

Omgivning/natur: Ett utmärkt läge på attraktiva Bergaområdet, direkt vid norra infarten till Helsingborg nära E4 och E6. Bra skyltläge. Nära till bank, restauranger, pågatåg och bussar. Parkering finns på tomten och närheten till Ängelholmsleden gör fastigheten lättillgänglig för både anställda och besökare.

Närservice: Närhet till post, bank och många bra lunchrestauranger som Nya Köket och SMAK. ICA Maxi och Statoil finns just runt hörnan.

Kommunikationer: Buss stannar utanför kontoret och går med jämna mellanrum till flera platser i Helsingborg. Gångavstånd till Pågatågen på Maria station, direktavgångar till både Knutpunkten och ex. Ängelholm.

Sökhjälp