Skriv ut

Skapa PDF

Jakobsbergsgatan 13, City

stockholm

I den här lokalen på nionde våningen får din verksamhet ett riktigt lyft. Högt läge med terrass i två lägen mot Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 967 m²

Karta

Information

Beskrivning

De stora fönstren bjuder på utsikt över takåsarna i två väderstreck och ger ett fint ljus in till lokalen. Eftersom ytorna är helt oinredda kan du som hyresgäst forma innehåll och uttryck precis som du vill. För dig som vill tänka helt nytt kring upplevelse och arbetssätt är den här lokalen en riktig möjlighet. Garage för bil och cykel finns i fastigheten.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 9

Övrigt

Övrigt: Högt och ljust läge med stora fönster i två väderstreck.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 967

Omgivning

Omgivning/natur: Mitt i Stockholms city har du ett extremt stort utbud av restauranger, butiker och service. Det är också det viktigaste arbetsplatsområdet i staden. Här rör sig dagligen tusentals finans- och affärsfolk, kreatörer och beslutsfattare med citypulsen som gemensam nämnare. .

Närservice: Som en del av MOOD Stockholm och granne med Gallerian och NK har du bara några meter till all shopping och service du behöver. Restaurangutbudet är stort och bland annat finns Boquerian, Bröd & Salt, EAT, Egoïste och Vigårda i MOOD Stockholm, som du når utan att behöva gå ut från huset.

Kommunikationer: Oavsett hur du vill färdas är det nära till allt. Innerstadsbussar, tunnelbanans alla linjer, spårvagn, pendeltåg, fjärrtåg, gång och cykelvägar finns inom bekvämt räckhåll. Likaså Arlanda Express och flygbussar. Det är några minuters promenad till Stockholms Central och både innerstadsbussar och flygbussar passerar ett par 100 meter från fastigheten.

Sökhjälp