Skriv ut

Skapa PDF

Djupdalsvägen 13-15, Sollentuna Centrum

sollentuna

Fastighet med alla möjligheter. Här finns det lager, Showroom och kontor i samma fastighet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 4 520 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

En perfekt fastighet för ett företag som har behov av lager, produktion och kontor. I denna fastighet kan man få allt. En trevlig entré där man kommer direkt in i ett utrymme som känns som ett showroom. Kontoret ligger på ett eget plan med fönster i varje väderstreck. Högst upp finner man två konferensrum med en stor altan. Lagret är uppdelat i två delar med en högre del. Den är 6,8 m till tak. Sen har du en lägre del och den är 3,3 m till tak. Hela fastigheten är sprinklad och har tryckluft över hela lager delen. Det är 5,4 m mellan pelarna. På bottenvåningen så finns det omklädningsrum och bastu. Det finns en intern hiss mellan alla plan denna tar 8 pers/ 1000 kg. På andra våningen finns det ett serverrum. Samt några mindre kontorsrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1988

Våningsplan

4

Övrigt

Takhöjd

3,3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 4 520

Omgivning

Omgivning/natur

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen med att tillföra nya företag och nya bostäder. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Närservice

Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall och simhall.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av de nybyggda rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att anlända med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Det passerar ett flertal bussar vilket gör det smidigt att ta sig kommunalt, det tar ca 7-8 min att åka till Sollentuna Centrum. Önskar ni åka pendeltåg är det Sollentuna Centrum och Häggvik Centrum som ligger som närmaste station dessa tar ca 15 min att gå till. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt en nybyggd miljöklassificerad bensinstation med den nödvändigaste servicen.

Vägbeskrivning

Gott om Parkeringsplatser vid fastigheten, flertalet bussar trafikerar området och knyter an till pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Dokument

Länkar

Sökhjälp