Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 8, Sisjön

askim

Ljus kontorsyta om 260 kvadratmeter i ett område med närhet till det mesta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 260 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Ljus kontorsyta om 260 kvadratmeter.Rikligt med ljusinsläpp från stora takfönster. delvis rumsindelat och delvis öppet kontorslandskap, ett bra konferensrum, 2 st WC samt pentry med tillhörande matplats. Närhet till butiker, apotek, bank samt kollektivtrafik.

Utförande

Byggår: 1979

Våningsplan: 1

Antal rum: 7

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 260

Omgivning

Omgivning/natur: Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1200 företag. Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag.

Närservice: I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer: Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88, 182 och 186 avgår ifrån. Både kollektivtrafiken och och vägarna skall utvecklas i samband med att nya projekt startas och handel, kontor och nya bostäder byggs i området.

Vägbeskrivning: www.hitta.se

Sökhjälp