Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 8, Sisjön

askim

Fräsch lokal i expansiva sisjön!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 172 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Fräsch lokal i expansiva sisjön! Ljus kontorslokal med högt i tak och rikligt med ljusinsläpp via takfönster. Kontorsrum i varierande storlekar, en stor öppen yta, avgränsat pentry med plats för matmöbler, 2 st WC, konferensrum samt förråd. Närhet till butiker, mataffär och kollektivtrafik.

Utförande

Våningsplan: 1

Antal rum: 5

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 172

Omgivning

Omgivning/natur: Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag.

Närservice: I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer: Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88 och 188 avgår ifrån.

Vägbeskrivning: www.hitta.se

Sökhjälp