Skriv ut

Skapa PDF

Torgatan 1, Centrum

västerås

61 kvm kontorslokal ,öppen planlösning mitt i city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 61 m²

Tillträde: Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Öppen planlösning med utsikt över totget. Sigma är ett starkt varumärke som många Västeråsare har minnen av och relationer till. Sigma ligger intill stora torget med Galleria Igor som närmaste granne. En omfattande ombyggnad av Sigma har startat under våren 2013.

Utförande

Renoveringsår: 2013

Planlösning: I och med den stora ombyggnationen kommer Sigma att gå från att vara en galleria till butiker med egna entréer.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 61

Omgivning

Omgivning/natur: Varuhuset Sigma är beläget vid Sigmatorget mitt i Västerås City och gränsar till Köpmangatan och Torggatan. Två välbesökta promenadstråk som båda ansluter till Stora Torget.

Närservice: Sigma inhyser restauranger , caféer, en bowlinganläggning med restaurang och bar, bankkontor, en ny Gymverksamhet, samt ett antal kontor.

Kommunikationer: Västerås når du på under ett par timmar från de flesta ställen i mellansverige. Bussar och tåg stannar på gångavstånd och med bil kommer du hit på ett par minuters väg efter avfart E18 Rocklundamotet. Västerås centralstation ligger ca 5 minuters promenad härifrån.

Sökhjälp