Skriv ut

Skapa PDF

Hemvärnsgatan 17, Solna strand

solna

Trevlig lokal med strålande utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 68 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig lokal med strålande utsikt.

Utförande

Byggår

1972

Våningsplan

10 av 10

Planlösning

Lokal med öppen planlösning. Lokalen ligger på 10 tr med fantastisk utsikt. Hissen går upp till 9 tr. Lokalen är lämplig för max 6 arbetsplatser.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 68

Omgivning

Omgivning/natur

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice

Det finns ett stort utbud med lunchrestauranger i området och upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med Vretens tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen.

Dokument

Länkar

Hemvärnsgatan 17
Sökhjälp