Skriv ut

Skapa PDF

Hammarbyterrassen, Hammarby Sjöstad

stockholm

Modernt kontor med fantastisk utsikt som anpassas helt efter önskemål. Här kommer man sitta i närhet till vattnet med fönster från golv till tak.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 5 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorshuset byggs vid tecknande av avtal då det är en byggrätt! Unik produkt i ett unikt läge. Vattnet kommer vara alldeles inpå lokalen och de stora fönstren från golv till tak kommer ge en mycket skön känsla och fantastisk vattenkontakt. Ytan anpassas efter hyresgästens önskemål och lokalen är flexibel i sitt utförande bortsett från den bärande balken i mitten. Nyproduktion med morgondagensstandard redan idag.

Utförande

Byggår

2016

Våningsplan

5

Planlösning

Nyproduktion/byggrätt som anpassas helt efter önskemål och behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 5 100

Omgivning

Omgivning/natur

Strategiskt Citynära läge, precis utanför biltullarna men ändå nära till innerstaden och Södermalm. En exklusiv miljö med utsikt över Hammarby kanal. Ett fint promenadstråk går längs med kanalen som har en småbåtshamn, restauranger, park med mera.

Närservice

I fastigheten intill finns restaurang Hemma hos Kaj där du kan ta en eftermiddagsfika eller middag och njuta av den härliga vyn över kanalen och båtlivet. Längs kanalen och utefter Hammarby Allé finns ett antal restauranger och caféer att välja bland. I närheten finns även ICA Supermarket, systembolaget, skomakeri, kemtvätt, blomsteraffär, bankomater, bank, SATS mm.

Kommunikationer

Beläget i samma kvarter som Tvärbanans station Mårtensdal ca 2 min promenadavstånd. Tvärbanan sammanbinder området med Gullmarsplan, Liljeholmen och Alvik. Under sommarhalvåret går dessutom en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och Nybroviken. Övriga kommunikationer är bra med Södra länken samt bussar. Med Södra länken tar du dig snabbt till Värmdöleden/E4 och Nynäsvägen.

Övrig information

Övrigt

P-platser kan tecknas genom Q-park.

Dokument

Länkar

Sökhjälp