Skriv ut

Skapa PDF

Husby 125, Örbyhus

örbyhus

Stora verkstads- och lager ytor med kontor om ca 2 000 m² i Husby utanför Örbyhus. Det finns även ett kallager om ca 730 m².

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 2 000 m²

Karta

Information

Beskrivning

Stora verkstads- och lager ytor med kontor om ca 2 000 m² i Husby utanför Örbyhus. Ytorna är flexibla och det finns möjlighet att dela av till 1-3 lokaler. Det finns även ett kallager om ca 730 m². Hyran fastställes i samråd med hyresvärden utifrån hyresgästens önskemål om anpassningar mm.

Utförande

Planlösning: Lokalen om ca 2 000 m² har flexibla ytor som går att dela av till 1-3 separata lokaler. På markplan har ytorna en stor verkstadsyta med entresol, en servicehall med entresol och ytterligare utrymme för diverse lager eller produktion. I lokalerna finns två traverser à 3 ton och två traverser à 6,3 ton. Det finns även ett stort kontor, lunchrum och omklädningsrum med dusch samt toalett. På plan två finns ett kontor med fyra kontorsrum, ett konferensrum och ett personalrum med köksdel samt en toalett. Det finns även ett kallagger om ca 730 m².

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 2 000

Omgivning

Kommunikationer: Husby ligger ca 1,3 mil från Örbyhus och ca 4 mil från Uppsala. Buss numemr 514 går från Uppsala Centralstation med avstigning i Husby och tar ca 45 min. Från Örbyhus finns det bra kommunikationer både med buss och tåg till Uppsala.

Sökhjälp