Skriv ut

Skapa PDF

S:t Lars väg 90, S:t Lars

lund

Moderna kontor i inspirerande parkmiljö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 366 - 366 m²
Karta

Information

Beskrivning

På våning 4 i den östra flygeln av byggnaden Grenverket kommer det finnas ljusa, välplanerade kontorsytor på cirka 366 kvm. Den omkringliggande parkmiljön tillsammans med de övriga verksamheterna i huset inom vård och omsorg skapar de perfekta förutsättningarna för bland annat förebyggande vårdverksamhet samt verksamheter med fokus på hälsa och välmående, men även för kontor och verksamheter som ser mervärdet av en lättillgänglig och attraktiv arbetsmiljö för sina medarbetare och kunder. Inflytt enligt överenskommelse. Befintliga hyresgäster är Internationella Engelska skolan, äldreboende i Attendo Sverige ABs regi samt Restaurang Skolcater med över 200 sittplatser. Apoteket AB flyttade in våren 2017. S:t Lars-parkens lummiga och grönskande omgivning har god tillgänglighet och ett stort kundunderlag med flertalet skolor, kontor och vårdinrättningar, inom närområdet . Detta ger en unik möjlighet att bedriva en livskraftig, långsiktig och hållbar verksamhet.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 366 366

Omgivning

Närservice

I anslutning till lokalerna på entréplan finner du butiker i varierande storleksgrad som tillsammans med ett café skapar en naturlig samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handelsnav för övriga verksamheter i parken och närliggande bostadsområden. Korttidsparkering finns utanför lokalen och övrig parkering i direkt anslutning till byggnaden.

Kommunikationer

Kommunikationerna till området är mycket bra. Området ligger vid Lunds södra infart, fem minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Bussar till Lunds och Malmös centrum stannar precis vid området. På mindre än fyrtio minuter tar man sig till flygplatserna Sturup och Kastrup. Regionens stora cykelstråk ”Supercykelvägen ”, som ska förbinda Malmö/Lund, planeras genom parken.

Dokument

Sökhjälp