Skriv ut

Skapa PDF

S:t Lars väg 90, S:t Lars

lund

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 40 m²
Karta

Information

Beskrivning

Den "lilla" lokalen som ligger på översta våningen passar till kontor eller friskvårdverksamhet. Lokalen är inte inredd ännu så den blivande hyresgästen har möjligheter att påverka utformningen på inredning och ytskikt. Befintliga hyresgäster är Internationella Engelska skolan, äldreboende i Attendo Sverige ABs regi samt Restaurang Skolcater med över 200 sittplatser. I april 2017 öppnade Apoteket på bottenvåninge och kommer därmed öka flödet av kunder till byggnaden. Tillträde efter överenskommelse. S:t Larsparkens lummiga och grönskande omgivning har god tillgänglighet och ett stort kundunderlag med flertalet skolor, kontor och vårdinrättningar, inom närområdet . Detta ger en unik möjlighet att bedriva en livskraftig, långsiktig och hållbar verksamhet med fokus på hälsa och välbefinnande.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 40

Omgivning

Närservice

I anslutning till lokalerna på entréplan finner du butiker i varierande storleksgrad som tillsammans med ett café skapar en naturlig samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handelsnav för övriga verksamheter i parken och närliggande bostadsområden. Korttidsparkering finns utanför lokalen och övrig parkering i direkt anslutning till byggnaden.

Kommunikationer

Kommunikationerna till området är mycket bra. Området ligger vid Lunds södra infart, fem minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Bussar till Lunds och Malmös centrum stannar precis vid området. På mindre än fyrtio minuter tar man sig till flygplatserna Sturup och Kastrup. Regionens stora cykelstråk ”Supercykelvägen ”, som ska förbinda Malmö/Lund, planeras genom parken.

Sökhjälp