Skriv ut

Skapa PDF

S:t Lars väg 90, S:t Lars

lund

Bli en del i Grenverkets Butikshotell-mindre serviceentreprenör sökes.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 15 - 250 m²
Karta

Information

Beskrivning

I entréplan finner du lättillgängliga välplanerade butiks-/servicelokaler. Vi har utarbetat ett koncept, som vi benämner "Butikshotell". Här har verksamheter/entreprenörer möjlighet att hyra en lokal från 16 kvm - 250 kvm med tillgång och toalett. Lokalerna ligger i anslutning till en lunchrestaurang som skapar en naturlig levande samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handels- och servicenav för övriga verksamheter och boende i närområdet. I anslutning till lokalerna utvecklas en stadsmässig torgmiljö. Här skulle med fördel ett cluster av entreprenörer inom friskvård/hälsa kunna samlas, såsom t ex; massage, sjukgymnastik, hudvård, frisör, blomsterhandel, café, ekomat med flera. Befintliga hyresgäster är Internationella Engelska skolan, äldreboende i Attendo Sverige ABs regi samt Restaurang Skolcater med över 200 sittplatser. I april 2017 kommer Apoteket öppna i grannlokalen och kommer därmed öka flödet. Tillträde efter överenskommelse. S:t Larsparkens lummiga och grönskande omgivning har god tillgänglighet och ett stort kundunderlag med flertalet skolor, kontor och vårdinrättningar, inom närområdet . Detta ger en unik möjlighet att bedriva en livskraftig, långsiktig och hållbar verksamhet med fokus på hälsa och välbefinnande.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 15 250

Omgivning

Närservice

I anslutning till lokalerna på entréplan finner du butiker i varierande storleksgrad som tillsammans med ett café skapar en naturlig samlingspunkt för verksamheter i huset samt ett handelsnav för övriga verksamheter i parken och närliggande bostadsområden. Korttidsparkering finns utanför lokalen och övrig parkering i direkt anslutning till byggnaden.

Kommunikationer

Kommunikationerna till området är mycket bra. Området ligger vid Lunds södra infart, fem minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området. Med bil tar det tio minuter till Malmö. Bussar till Lunds och Malmös centrum stannar precis vid området. På mindre än fyrtio minuter tar man sig till flygplatserna Sturup och Kastrup. Regionens stora cykelstråk ”Supercykelvägen ”, som ska förbinda Malmö/Lund, planeras genom parken.

Dokument

Sökhjälp