Skriv ut

Skapa PDF

Carl Krooks gata 18, Centrum

helsingborg

Gör som nära 1 miljon företag världen över - välj att tillhöra ett World Trade Center.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 1 - 580 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ta gärna en virtuell rundtur i vår kontorsmiljö genom länken längst ner på sidan. På World Trade Center Helsingborg finns möjlighet att hyra arbetsplats i vår nya toppmoderna Aktivitetsbaserade kontorsmiljö (ABW) och samtidigt få tillgång till en hel företagsmiljö. Här är varje kvadratmeter skräddarsydd för olika typer av arbetsuppgifter, alltifrån zoner för koncentrerat arbete till inspirerande mötesrum för kundbesök eller kreativ brainstorming. Som hyresgäst har du tillgång till olika verksamhetsstödjande tjänster för att göra vardagen så givande och smidig som möjligt för dig och dina besökare. I hotellets entré möter du bemannad reception som hjälper dig med dina besök. Genom vår virtuella reception kan du bl a få hjälp med allmän information, telefonpassning och växeltjänster. På våningsplanet har du tillgång till stor gemensam lounge, pentry med tillgång till kaffe/te, mötesrum och aktivitetsbaserade arbetsplatser. Givetvis har du även tillgång till fritt wi-fi, multifunktions skrivare med scanning och kopiering. I vårt koncept ingår en hög grad av flexibilitet, avseende både kontraktstid och servicenivå. Om du väljer att sätta dig på någon av våra fyra World Trade Center-enheter i Malmö, Lund eller Helsingborg får du tillgång till samtliga tre orter inkluderat i hyran! Vår aktivitetsbaserade kontorsmiljö är uppbyggd för att stödja de olika aktiviteter du företar dig under en arbetsdag. Här finns enskilda kontorsrum, höj- och sänkbara skrivbord med dataskärm i öppet landskap, bibliotek för koncentrerat arbete, lounger för samtal och informella möten, projektbord, mindre sittgrupper för samtal eller avslappnat arbete, ståbord för spontana 5-minuters snack och olika mötesrum. 1 Arbetsplats i ABW-aktivitetsbaserad yta Pris: 2 900 kr/mån exkl. moms. Därefter fallande prisskala om man som företag är fler än en person. I samma byggnad ligger det nyetablerade hotellet Radisson BLU som förutom möjlighet till logi, konferens och restaurang med bar bidrar med en aktiv miljö i en trendig omgivning - här vill man vara! Med nästan 330 World Trade Centers runt om i världen blir Ert företag en del av ett globalt nätverk med tillgång till förmånliga avtalspriser hos våra samarbetspartners, intressanta seminarier, medlemsträffar och möjlighet att hitta nya affärskontakter lokalt och globalt. Goda parkeringsmöjligheter med nybyggt parkeringsgarage i huset. Nära Södra Infarten E4, Malmöleden och övriga kommunikationer, Knutpunkten når du inom några minuters gångavstånd.

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 580

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheter ligger mycket centralt och med god synlighet från Malmöleden.

Närservice

I den absoluta närheten finns all service såsom butiker, restauranger, caféer, banker m.m. Kontorshotellet ligger i samma fastighet som hotell Radisson BLU.

Kommunikationer

Nära till alla kommunikationer, Knutpunkten når du inom några minuters gångavstånd. Garage finns i fastighetens källarplan med möjlighet att hyra plats och för besöksparkering. Nära Södra Infarten E4, Malmöleden.

Övrig information

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp