Skriv ut

Skapa PDF

Solnavägen 27-29/ Garvis Carls, Råsunda

solna

Ett kontor i högt läge, väl synligt från både Frösundaleden och Solnavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 232 m²
Karta

Information

Utförande

Våningsplan

11

Planlösning

Denna nybyggda fastighet kommer att stå klar under 2018, med Telenor som största hyresgäst. Vi har ett antal lokaler mellan 232-529 kvm att hyra ut i bästa läge, högst upp i fastigheten. Ni bestämmer själva planlösning, materialval och har här alla möjligheter att skapa en lokal med stark profil. Dessutom kommer det att finnas en större butik/showroom lokal och en restauranglokal i entréplan. Läs mer på http://www.no1rasunda.se/.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 232

Omgivning

Omgivning/natur

Solna är idag Sveriges mest företagstäta stad. I de nya kvarter som skapas i Råsunda är kopplingarna till både världen runt omkring och den lokala atmosfären extra tydliga. Här omkring finns företagens internationella utblick, energi och driv, samtidigt som den lokala närvaron och avslappnade stilen i området bidrar till en attraktiv helhet. Det nya kontorsläget i Råsunda är perfekt på mer än ett sätt: Här får företaget en stark närvaro i en alldeles särskild och verklighetsnära atmosfär.

Närservice

Det finns mat och service för alla humör och smaker. I direkt anslutning ligger Solna Centrum där du snabbt och smidigt kan lösa ärenden på lunchen eller efter jobbet. Här finns 120 butiker, restauranger och kaféer. Dessutom hittar du banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek. Inom 10 minuters promenad, eller en station med nya tvärbanan, ligger Arenastaden med bland annat Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum, och Friends Arena, med fotbollsmatcher och evenemang i världsklass.

Kommunikationer

Vår nya fastighet i Råsunda ligger i ett mycket bra läge. Du når hit snabbt och enkelt från hela Stockholmsområdet med spårbunden trafik. Det är bara 20 meter till tvärbanan, 70 meter till tunnelbanan och närhet till flertalet busslinjer. Det finns också cykelbanor i alla väderstreck och de gånger du behöver bilen kan du glädja dig åt både bra vägar och rikligt med parkering. Förbindelserna till Arlanda och Bromma flygplats är dessutom ypperliga.

Dokument

Sökhjälp