Skriv ut

Skapa PDF

Läkarvägen 4, Brastad

brastad

Lokal med möjlighet för varierad verksamhet inom kontor och vård.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 22 - 220 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig fastighet med gemensamhetsutrymmen som delas med andra hyresgäster. Närhet till vårdcentral, tandläkare och sjukgymnast. Parkering finns på området.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 22 220

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt belägen i Brastad.

Närservice

Brastad är en tätort i Lysekils kommun i Bohuslän. Brastad som är kyrkbyn i Brastads socken tillväxte som stationssamhälle vid den 1913 öppnade Lysekilsbanan. Idag är Brastad centrum för den norra delen av Lysekils kommun. Bygdens folkmängd fick ett nytt uppsving under 1970- och 1980-talet, i samband med anläggandet av oljeraffinaderiet Preemraff i det närbelägna Lyse socken.

Kommunikationer

Väg 162 från E6:an tar Dig till Brastad. Att åka Vägverkets färja via väg 161 över Gullmarn är ett annat sätt att komma till Brastad. Dagtid går färjan var 20 minut och färjeöverfarten tar ca 10 min. Från färjan når Du Uddevalla på 20 minuter och Göteborg på ca 1 timme. Flyg: Dagliga förbindelser mellan Stockholm och Trollhättan från Trollhättan - Vänersborgs flygplats, belägen i Trollhättan. Bilresa dit tar ca 1 timme från Lysekil. Flygturen tar ca 55 min. Nationella och internationella flygförbindelser via Landvetter, Göteborg.

Sökhjälp