Skriv ut

Skapa PDF

Vassgatan 3, Marieholm

göteborg

Yteffektivt och trevligt kontor i Marieholm med utsikt över älven.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

160 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta trevliga och yteffektiva kontor med en härlig utsikt över älven. Pentry med matplats och WC finns samt öppen yta för 6 -8 arbetsplatser.

Planlösning

Utförande

Byggår

1988

Våningsplan

2

Antal rum

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 160

Omgivning

Omgivning/natur

Detta läge är ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud. Härifrån kommer du snabbt ut på de stora lederna.

Närservice

Som tidigare nämnt ligger fastigheten med mycket god närhet till centrum och dess utbud. Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. Buss 59 som går en gång i halvtimmen stannar även vid Gamlestadstorget innan Centralstationen. Där finns det gott om lunchrestauranger att tillgå.

Kommunikationer

Fastigheten ligger med närhet till Göteborgs centrum. Bilkommunikationen till fastigheten är mycket bra då Marieholmsleden passerar nära området och snabbt förbinder sig till både E6 och E20. Vid fastigheten går bussar regelbundet in till city. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det endast ca 10 minuter med buss 59 och bilfärd går betydligt fortare.

Sökhjälp