Skriv ut

Skapa PDF

Hovslagarevägen 3 A, Edsberg

sollentuna

Trivsam kontorslokal med flexibla möjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 139 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Här finner du en trivsam kontorslokal med en bra takhöjd. Lokalen har flexibla möjligheter vad det gäller både standard samt planlösning. Lokalen går även att slås ihop med kontoret bredvid på 245 kvm och blir då en totalyta på 384 kvm.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 139

Omgivning

Närservice

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Kommunikationer

Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter. Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

Sökhjälp