Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Eriksgatan 46, Kungsholmen

stockholm

Kontor med mycket industrikaraktär i unika Cykelfabriken i attraktivt läge på Kungsholmen. Industri, tegel, stora spröjsade fönster, bra ventilation.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

176 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Kontor med mycket industrikaraktär i den unika Cykelfabriken i attraktivt läge på Kungsholmen. Industri, tegel, stora spröjsade fönster, bra ventilation och historia. Ett hus som måste upplevas!

Planlösning

Utförande

Byggår

1900

Renoveringsår

2000

Våningsplan

5 av 4

Planlösning

Modernt kontor om 176 kvm med industrikaraktär. Lokalen är effektivt planerad med ett konferensrum, två toaletter, förråd och pentry.

Övrigt

Övrigt

Aktiebolaget A. Wiklunds Maskin & Velocipedfabrik, en av landets främsta cykeltillverkare med flyttade år 1900 in i sin nybyggda fastighet vid S:t Eriksgatan i Stockholm. Huset var med sin funktionella, obetydligt utsmyckade tegelfasad ett tydligt exempel på arkitekten Fritz Söderberghs konsekvent sakliga industriarkitektur.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 176

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket trevlig omgivning med möjligheter att ta en promenad vid kungsholmsstrand, njuta av grönskan i Kronobergsparken eller varför inte uträtta dina vardagsärenden på lunchen?

Närservice

Närhet till alla tänkbara butiker i Västermalmsgallerian, hotell, restauranger, livsmedelsbutiker, gym (Friskis & Svettis, Worldclass) och Systembolaget.

Kommunikationer

Bra tillgänglighet med bil, ett stenkast ifrån Fridhemsplans tunnelbana. promenadavstånd till pendeltåg (Karlbergs station). Ett flertal busslinjer utanför huset.

Sökhjälp