Skriv ut

Skapa PDF

Kaserngården 3 B, Uddevalla

uddevalla

Möjlighet att designa lokalen efter eget behov inom t.ex. kontor/vård eller utbildning. Lokalen är belägen i en anrik byggnad med härlig atmosfär.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 1 021 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är idag ett renoveringsobjekt där man kan anpassa/designa lokalen efter behov. Rummen är stora och luftiga så det går att skapa en härlig atmosfär. Hela lokalen är belägen på våning 1 (hiss finns). Lokalen har en fin utsikt över Uddevallas centrala delar. Närhet till centrum och allmänna kommunikationer samt fina grönområden för lunchpromenader. Fri parkering på området.

Utförande

Byggår

1913

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 021

Omgivning

Omgivning/natur

Ett centralt läge i östra delarna av Uddevalla, med gångavstånd till affärer, restauranger och övrig service.

Närservice

I Uddevalla kan du botanisera i allt från de små unika specialboutiquerna till de stora kedjorna och du kan vila benen på trevliga restauranger och små mysiga fik. ca 1,5 mil nordväst om Uddevallas centrum ligger Torp, ett av Sveriges största köpcentrum med över 80 butiker. I stadskärnan finns också ett rikt kulturutbud med flera museer och teatrar. Uddevalla har nära till naturen och havet där ett vackert fjordlandskap inbjuder till bad- och båtliv. I öster finns stora naturområden av skogar med vandringsleder och fiskesjöar. Uddevalla är ett regionalt centrum för handel och utbildning, men här finns också grafisk och verkstadsmekanisk industri.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig fram i Uddevalla. Flera busslinjer täcker praktiskt taget hela tätorten. Det går också att flyga direkt till Bromma från Trollhättan-Vänersborgs flygplats, som ligger strax utanför Trollhättan. Restiden är ungefär en timma och det finns flera avgångar per dag. Det går smidigt att ta sig till storstäder som Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Till Göteborg finns en förbindelse i timman med buss eller tåg och till Oslo tar man sig enkelt med E6-Expressen som passerar flera gånger per dag. Även till Köpenhamn finns flera avgångar per dag. Uddevalla har vidare en X 2000 förbindelse direkt Stockholm vilket innebär att resan till huvudstaden tar lite drygt tre och en halv timma. Att köra bil till de närbelägna städerna i området via Europaväg 6 tar mindre än en timme. Från Göteborg till Uddevalla tar bilresan ungefär en timma och från Oslo tar det ca två timmar.

Dokument

Sökhjälp