Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 10, Sisjön

askim

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 240 - 555 m²

Tillträde: Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Ljus kontorsyta om ca 555kvadratmeter i markplan med möjlighet att delas av i två mindre enheter. Separat entré från framsidan av huset samt genom gemensamt trapphus. Kontorsrum i varierande storlekar 2 st. WC och dusch. Framtagna arkitektritningar är endast förslag och blivande hyresgäst har stor möjlighet att påverka lokalens storlek samt utseende.

Utförande

Antal rum: 22

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 240 555

Omgivning

Omgivning/natur: Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag.

Närservice: I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer: Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88 och 188 avgår ifrån.

Vägbeskrivning: www.hitta.se

Sökhjälp