Skriv ut

Skapa PDF

Gårdsfogdevägen 7, Mariehäll

bromma

Kontor i trevlig fastighet med bra skyltläge mot Ulvsundavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 860 - 860 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Här finner du ett kontor i en trevlig fastighet med ett bra skyltläge mot Ulvsundavägen. Stora glaspartier mot de gemensamma utrymmena ger en härlig atmosfär och ett maximalt ljusinsläpp. I övrigt består lokalen av bra konferensrum samt gemensamt pentry. Lokalen har tillgång till en trevlig uteplats samt har bra med parkering i garage. Lokalen är ett delningsförslag på en större yta.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 860 860

Omgivning

Närservice

Lokalen ligger i stadsdelen Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med 1100 företag. Mariehäll gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Nytt för området är också tvärbanan som hade trafikstart i oktober 2013. Den går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till slutstationen Solna Station. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt, 5:e i Sverige, ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.

Övrig information

Övrigt

merService Vi på Brostaden vet att en lokal består av mer än väggar, golv och tak. Därför vill vi ge våra kunder mer än vad de investerar i sina lokaler så att du och ditt företag helhjärtat kan ägna er år er kärnverksamhet. Därför erbjuder vi servicekonceptet merService. Vi slutit avtal med Circles som levererar servicetjänster både till företag och företagens medarbetare. På så sätt får våra hyresgäster tillgång till en exklusiv tjänst. merVärden Service utöver det vanliga är en del i vår företagskultur. Vi ser till att du får en personlig service, raka besked och snabba åtgärder. Målet är att det ska vara så bekymmersfritt som möjligt när du hyr av oss. Vi är värden som ger lite mer, merVärden.

Sökhjälp