Centrum
| Göteborg

Favorit Dela

Erik Dahlbergsgatan 3

Fräsch, charmig och mestadels öppen/yteffektiv kontorslokal. Vindslokal, med högt i tak & bästa läge i Vasastan. Ett stenkast från Vasaplatsen.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    170 m²

  • Hyra:
Erik Dahlbergsgatan 3 har ett bra läge i Vasastan, nära all tänkbar service, med Vasastans charm och med direkt närhet till absoluta city. Lokalen ligger i en äldre fastighet, men lokalen är moderniserad med, bl. a, ordentlig ventilation. Lokalen är nästan helt öppen, med 2 mindre enskilda rum. Mycket lokal för pengarna.
  • Total yta

    170 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Dahlbergsgatan 3

Våningsplan:

4

Antal rum:

2

Planlösning:

Öppen planlösning med 2 rum.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Området sträcker sig mellan Vasaplatsen och Haga, huvudstråket genom stadsdelen är den breda Vasagatan med ett gångstråk i en allé i mitten och med serveringar längs hussidorna. Stadsdelen bebyggdes till största delen mellan 1870-1920, här finns en stor mängd välbevarade stenhus. Stadsdelens utformning bestämdes i en stadsplanetävling som utlystes 1861, Sveriges första. 23 förslag kom in, men inget av dem bedömdes vara så bra att det var värt första pris, istället fick två förslag varsitt andra pris. De två förslagen låg till grund för den stadsplan som togs fram 1866. Enligt den så skulle stadsdelen bebyggas med fyrkantiga kvarter och ha breda gator. Inspiration hämtades från Paris och Wien. Arkitekt till många av husen i Vasastaden var Johan August Westerberg (1836-1900). På Erik Dahlbergsgatan, i hjärtat av Vasastan och med absoluta city inpå knuten är denna fastighet lokaliserad.

Närservice:

Hela centrala Göteborgs serviceutbud på promenadavstånd.

Kommunikationer:

Flera spårvagns-/busslinjer i nära anslutning, på Vasaplatsen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Erik Dahlbergsgatan 3

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör