Södra Förstadsgatan 4

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

475 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor med sekelskifteskänsla och stor takerass! Mitt i city, i en lugn och representativ fastighet.

Välkommen in i denna pampiga fastighet som nu finns tillgänglig för ert företag att flytta in i. Unik kontorslokal med utsikt över Malmö och en stor takterrass där man har utsikt över Malmös takåsar. Ett perfekt läge mitt i centrala Malmö med närhet till både tåg- och bussförbindelse. Lokalens 475 kvadratmeter är väldigt väldisponerade och en generös takhöjd i alla rum. Här erbjuds stort konferensrum, 12 kontorsrum, generöst kök och 4 toaletter. På Södra Förstadsgatan 4 har du närheten till stan, utsikt över Malmös takåsar och kommunikationen runt hörnet. Välkommen att kontakt oss för mer information eller boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    475 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Delfinen 17

Våningsplan:

6

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centrala Malmö består av Malmös gamla stadskärna men även av stadens hamnområden. Ungefär 40 000 människor bor i centrum och ännu fler arbetar här. I och med Malmös övergång från industristad till kunskapsstad har många företag valt att flytta sin verksamhet till mindre och smidigare lokaler i de mer centrala delarna av Malmö.

Närservice:

All tänkbar service inom gångavstånd, butiker, caféer, restauranger mm - allt du och dina anställda behöver.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen längs med gågatan mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeln. Via Triangeln når man Citytunneln, med tåg härifrån tar du dig snabbt både till Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.
Södra Förstadsgatan 4

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB