Skriv ut

Skapa PDF

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

malmö

Hyr showroom eller kontor i hörnläge i välkända Glashuset.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 545 - 715 m²
Karta

Information

Utförande

Byggår

2000

Våningsplan

1

Planlösning

Öppen lokal som lämpar sig för kontorsarbete, showroom, försäljning med mera. Lokalen ligger i hörnläge i markplan med fina exponeringsmöjligheter mot Västra Varvsgatan och Turning Torso. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Varierad lokal med stora öppna ytor för arbete i landskap, 10-12 kontorsrum och ett par konferensrum. Det finns ett luftigt pentry med öppen atmosfär, skrivarutrymme och ett förråd. Installationer ligger placerade ovan undertak och dras enkelt ner till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna. Lokalen kan kombineras med grannlokalen till en större yta om 715 kvm. Det finns även möjlighet att hyra ytterligare förrådsytor. Välkommen till en arbetsplats med mycket goda förutsättningar att få nöjda medarbetare!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 545 715

Omgivning

Omgivning/natur

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns det goda parkeringsmöjligheter på såväl mark som i p-hus.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Dokument

Sökhjälp