Arkivlager

Gävle , Gävle
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

LETAR NI ETT ENKLARE SÄTT ATT ARKIVERA? – Vi hanterar er arkivering säkert och kostnadseffektivt Vi arbetar rikstäckande med logistik kring arkiv.

LETAR NI ETT ENKLARE SÄTT ATT ARKIVERA? Vi på Arkivera Sverige erbjuder arkivtjänster rikstäckande och våra kunder består av både företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information hjälper vi våra kunder att lösa deras arkivhantering. Vi har lång och bred erfarenhet av arkivering av olika slag, exempelvis inom följande områden: - Nedpackning, sortering, förteckning och gallring ute hos kund - Frakter av arkivmaterial - Registrering och arkivförteckning - Digitalisering - Säker lagerhållning i godkända arkivlager - Återsökning - Gallring och destruktionstjänster

Övrig information

Övrigt:

Vi på Arkivera Sverige erbjuder kundanpassade lösningar för arkivering till företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information kan vi hjälpa till att kostnadseffektivisera kundens informationshantering genom professionella lager och hanteringstjänster inom arkivering.

Ytor

  • Total yta:

    2000 m2

Arkivlager